Googy

Konjiček Googy je pravi magnet za velike in male otroke. Nežen je in mehek, hkrati pa oblikovan tako, da je povsem trden tudi med najbolj hitrim galopom malih kavbojev in indijancev. Na njem se lahko zvirajo malčki v starosti od enega leta naprej, pa tudi njihovi razigrani bratci, sestrice, mamice in očki.  Googy je izdelan iz okolju prijaznih materialov, zato ga je tudi povsem preprosto očistiti. Če želite odstraniti madež na tekstilu ali lesu, ga le podrgnite z vlažno krpo.


PRENOSI


KOLEKCIJE

konjiček Googy

Beautiful by nature


Nič ni bolj naravnega od preprostega gibanja gugalnega konjička. Počasno zibanje naprej in nazaj bo v vas prebudilo neizumetničeno otroško veselje.


Zato smo Googya oblekli v lan, ki je eden od najbolj čistih, na otip prijetnih in naravnih materialov. Mehke sivine ter modri in rjavi odtenki se bodo čudovito prilegali sodobnim interierjem.

konjiček Googy

LIVING IN COLOR


Googy je pravi magnet za otroke. Prijazen je in nežen, vendar pa oblikovan tako, da je zelo vzdržljiv tudi med najbolj divjimi dirkami mladih jezdecev.


Googy je primeren za malčke od enega leta starosti, prav tako pa tudi za njihove starejše bratce, sestrice in starše. Oblazinjen je lahko v številne živahne barve iz materiala, ki ga je lahko očistiti, čeprav se ne umaže zlahka.

konjiček Googy

INTO THE WILD


Predstavljajte si, da vas v topli koči pričaka mehek gugalni konjiček, zunaj pa je zima ujeta v mrazu in modrem ledu.


Ni se težko prepustiti domišljiji. Googy je lahko kosmat, lahko je mehek in divji in dobro se znajde v najbolj sodobnih interierjih. Zakaj pa ne bi ta nenavadni konjiček postal osrednja točka vaše dnevne ali otroške sobe?