sedežna garnitura Cuba

cuba

Sedežna garnitura Cuba predstavlja ravnotežje med tradicionalno masivnostjo in sodobno oblikovanostjo. Koncept ravnih linij oboda in mehkega zaobljenega sedišča zagotavlja udobje še tako zahtevnemu uporabniku.


PRENOSI

sedežna garnitura Cuba

cuba

Čeprav mojstri Oblazinjenega pohištva Novak že desetletja ustvarjamo izdelke, ki so lepi na pogled in hkrati prijetni za uporabo, nas vedno znova žene naprej želja po izboljševanju funkcionalnosti in estetske vrednosti naših izdelkov. Tako smo izdelali sedežno garnituro Cuba, ki je odgovor na želje po najvišjem možnem udobju, pospremljenim s premišljenim dizajnom in izpopolnjeno funkcionalnostjo.

Tri temeljne zahteve, ki jim sledi garnitura Cuba, so udobje, počitek in užitek. Sedežna garnitura Cuba je ustvarjena za poležavanje in posedanje. Izdelana je iz materialov, ki nudijo popolno prilagodljivost telesu, primerno mehkobo in s tem optimalno udobje. Naslonske in dekorativne blazine so napolnjene s perjem, v sedežnih blazinah pa je visokokakovostno HR polnilo, ki obda telo in se z ravno pravšnjo mehkobo čudovito prilagaja vsaki postavi.

Pri Oblazinjenem pohištvu Novak izdelujemo sedežne garniture povsem po želji strank, kar velja tudi za garnituro Cuba. Sedežna garnitura je zasnovana z dimenzijami, ki omogočajo udobje dvema osebama hkrati, možna pa je izvedba tudi kot enosed, dvosed, trosed in kotna izvedba.


Podobni izdelki