sedežna garnitura Lucas

lucas

Čiste linije, natančna izdelava in odlični materiali tvorijo prestižno garnituro Lucas. Sestav s sediščem in podaljškom za noge nudi skrajni občutek udobja tudi s pomočjo sproščeno nameščenih okrasnih blazin. Police v hrbtišču za vašo najljubšo knjigo ali plastiko dajejo sestavu edinstveno osebno noto. Idealen za osrednjo pozicijo v večjih prostorih.


PRENOSI

sedežna garnitura Lucas

lucas

Nagrado »Pohištvo leta 2016« je Društvo oblikovalcev Slovenije podelilo sedežni garnituri Lucas in s tem dalo priznanje oblikovalskemu dosežku bratov Novak, ki vodita družinsko podjetje z več kot 35-letno tradicijo. Gre torej za nagrado slovenskemu znanju, saj je sedežna garnitura Lucas v celoti zasnovana in izdelana na domačih tleh.

Sodobni ambienti sedežno garnituro pogosto postavljajo kot samostoječ element na sredino prostora, zato smo pri Novaku izkoristili prostor, ki ga sedežna garnitura Lucas ponuja ob straneh in na hrbtni strani. V teh delih smo uredili police, nekakšen mini knjižni regal, ki je lahko namenjen bodisi dekorativnim predmetom, bodisi priročni knjižnici. Mislili smo tudi na večni problem odlaganja daljinskih upravljalnikov, zato smo pri ležalnem delu na notranjo stran skrili predal za daljince. Tako ima Lucas poleg dekorativnega, tudi uporaben značaj.

Lucas ni brez razloga najbolje prodajana sedežna garnitura podjetja Novak, oblazinjeno pohištvo. Oblikovana je tako, da jo sestavlja več med seboj kompatibilnih elementov, ki jih lahko uporabnik poljubno kombinira in s tem ustvari svoj izdelek »po meri«.

»Kompozicijo odlikujejo prefinjena eleganca, izčiščene oblike, natančna izdelava in odlični materiali, detajl kovinskih vgradnih polic, predvsem pa možnost usmerjenega a kreativnega samooblikovanja naročnika. Prav kombinacija dobrega oblikovanja, ki je ključ do dodane vrednosti izdelka, in tržnega uspeha je prepričala žirijo, da podeli nagrado sedežni garnituri Lucas.« so zapisali v Društvu oblikovalcev Slovenije.

Garnitura Lucas je izdelana iz novih, AquaClean materialov, pri katerih za čiščenje zadošča že vlažna krpa. Sicer pa tudi za tkanino velja, da jo lahko naročnik prilagodi svojemu okusu in izbere »svoj« vzorec med množico tkanin, ki so na ogled v salonu Oblazinjenega pohištva Novak.


Podobni izdelki