Oblazinjeno pohištvo NOVAK

Svet se vrti in mi se vrtimo z njim. Ne kljubujemo času, raje hodimo v korak z njim.


Izpopolnjena tehnologija, dolgoletne izkušnje in uresničevanje vaših želja, so odtenki v paleti znanj, iz katere črpamo nove ideje in jih že od leta 1980 prinašamo v vaš dom.
 

Za vas sledimo sodobnim trendom in ustvarjamo vedno nove vizije, katerih stalnica je kakovost. Sodelovanje z oblikovalci, brezčasna eleganca in natančna izdelava vsakega detajla so tiste odlike, ki jih cenite in vedno znova prepoznate v naših izdelkih.

Robert Novak

Mojster tapetnik Jože Novak je leta 1980 pričel z lastno tapetniško obrtjo v majhni delavnici v Slapah pri Ljubljani. Njegova načela so bila jasna: svojim strankam ponuditi kvalitetno ročno izdelano oblazinjeno pohištvo, dovršenih oblik in brezhibno izdelanih detajlov.

Svoje bogato rokodelsko znanje o izdelavi oblazinjenega pohištva je prenesel na svoja sinova.


Oblazinjeno pohištvo Novak, z ekipo izurjenih sodelavcev, danes nadaljuje z očetovo vizijo. S pomočjo novih tehnologij in s svežim oblikovalskim pristopom so prerasli okvire domače obrti in uspešno delujejo tako na domačem kot na tujih trgih.

Jože Novak
Oblazinjeno pohištvo NOVAK Jože Novak

ROČNA IZDELAVA PO MERI

Oblazinjeno pohištvo NOVAK rocno delo

Oblazinjeno pohištvo Novak nosi pečat visoke kakovosti ob odličnem dizajnu, kar velja tako za sedežne garniture, postelje, oblazinjene stole in počivalnike, kot tudi za masažne stole. Vsak izdelek je narejen po meri in ročno, pri čemer si lahko naročnik izbere vrsto sodobnih materialov, ki so na voljo na svetovnem trgu. Visoka kakovost izdelave pomeni dolgotrajno rabo izdelka. Naj bodo zahteve kupcev še tako visoke, pri Oblazinjenem pohištvu Novak vedno stremimo za čim boljšim ravnovesjem med vrhunsko obliko in udobjem.

SODELOVANJE S STROKOVNJAKI
Z naročnikom se vedno osebno pogovorimo in svetujemo, v ponudbo pa sta vedno vključena tudi dostava in montaža. Seznanjeni smo s sodobnimi trendi in založeni z najboljšimi materiali sverovneg trga, ob tem pa ustvarjamo svoje vizije in v sodelovanju z oblikovalci in arhitekti oblikujemo lastne rešitve za izzive sodobnega bivanja. Da smo pri tem uspešni, dokazujejo tudi številne nagrade, ki smo jih prejeli za svoje izdelke.